Asaf Avidan

Asaf Avidan
  • Zo 24 Juli 2022
    • Deuren open: 18:00 UUR
    • Start show: 19:00 UUR

    Ticketprijs: €33,95
    Incl. Servicekosten

Asaf Avidan wierf in 2012 internationale bekendheid met zijn nummer The Reckoning, waarvan de remix van de Duitse house- en techno-dj Wankelmut een nummer 1-hit opleverde in de Nederlandse Single Top 100 en de Nederlandse Top 40. Na het succes van meerdere soloalbums en uitverkochte concerten over de hele wereld, was ook 'Anagnorisis’ (2020) een schot in de roos. Met dit album bewijst Asaf Avidan dat hij bovenal zanger, schrijver en componist is.

Anagnorisis
Na tien jaar wereldwijd te touren en het ene uitverkochte concert na het andere, koos de zanger om minstens één jaar geen shows meer te geven. Hij trok naar het landelijke Italië waar hij een oude boerderij omtoverde tot een studio om anders te leven en schrijven. De natuur en stilte sijpelden binnen in zijn songs en zijn zevende album 'Anagnorisis’ (2020) zag het daglicht. De titel van het album is een literaire term die verwijst naar een aha-erlebnis waarbij een personage, door een plottwist, zijn ware aard ontdekt en evolueert van onwetendheid naar (zelf)kennis. Op het platteland, tussen de olijfbomen, gaf de zanger zichzelf de tijd om zijn songs bij te snijden, te verzorgen, weg te smijten, opnieuw te planten en te laten rijpen en groeien.

Let op: deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER