Curtis Harding | Zuiderpark Live | Donderdag 8 juni 2023 | Officiële tickets

Curtis Harding
  • Do 8 Juni 2023

    Ticketprijs: €28,95
    Incl. Servicekosten

Curtis Harding voedt zijn psychedelische geluid met pure soul en funk. Zijn nummers zijn een eclectische mix van genres die voortkomt uit de vele muzikale levens die hij heeft geleid. Met zijn evangelische gospel-zingende moeder ging hij mee op tournee door Amerika en later begon hij als kind in Atlanta te rappen. Samen met Cole Alexander van The Black Lips begon Curtis een band en hij was achtergrondzanger bij Cee Lo Green.

In 2015 brak hij door met zijn debuutalbum 'Soul Power' en in 2017 opgevolgd door langspeler 'Face Your Fear'. Zijn meest recente werk 'If Words Were Flowers’ werd door de Volkskrant omschreven als "een fraai meeslepend soulalbum”, "met teksten die stevig in het heden verankerd zijn”. Harding’s stem zorgt gegarandeerd voor kippenvel.

Aanvullende informatie
Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.
Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER