Contact

Contact

Zuiderpark Live vindt plaats in het Zuiderparktheater in Den Haag.
ADRES: Henriette Roland Holstweg 100, Den Haag

Het Zuiderparktheater ligt op een eilandje, midden in het Zuiderpark. Het park heeft meerdere ingangen: aan de Vreeswijkstraat, Loevesteinlaan, Melis Stokelaan en het Veluweplein. Je kunt elke ingang nemen en de bordjes 'Openluchttheater’ volgen. De makkelijkste route is via de Mr. P. Drooglever Fortuynweg. Je loopt dan recht op ons hek af. Als je je smartphone wil gebruiken om ons te vinden, toets dan Mr. P. Drooglever Fortuynweg 59 in. Let op:  je komt dan terecht bij het Zwembad Zuiderpark i.p.v. het Zuiderparktheater. Maar dan hoef je alleen nog maar het park in te lopen.

Openbaar vervoer
Het Zuiderpark is vanaf Centraal Station Ă©n Holland Spoor bereikbaar met trams 9 (halte Zuiderpark) en 16 (halte Loevesteinlaan) of met de bussen 23 (halte Loevesteinlaan) en 26 (halte Moerweg). Je bereikt het theater, als je via de parkeerplaats aan de Mr. P. Drooglever Fortuynweg bij het zwembad het park ingaat. Je loopt dan recht op de ingang van het Zuiderparktheater af.

Fiets
Om je fiets te parkeren staat bij het theater een (beperkt) aantal fietsnietjes. Meer fietsnietjes staan voor het zwembad in de Mr. P. Drooglever Fortuynweg of bij de Sportcampus. Het is niet toegestaan fietsen of scooters mee het terrein op te nemen.

Auto
Parkeren kan in de parkeergarage aan de Leyweg & Hengelolaan (let op: tot 21.30 open) (circa 10 minuten lopen naar het theater). Het Zuiderparktheater is per auto ook via de rotonde Melis Stokelaan/Aagje Dekenlaan bereikbaar, maar het aantal parkeerplekken is hier zeer beperkt. 

 

Heeft u een vraag over Zuiderpark Live die niet beantwoord wordt in de FAQ? Selecteer dan 'Algemene vragen' voor het contactformulier.

Algemene vragenPersaanvragen

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER