Disclaimer

Disclaimer

De informatie op zuiderparklive.nl, in onze digitale nieuwsbrieven en op onze social mediakanalen is samengesteld uit meerdere interne en externe informatiebronnen. Zuiderpark Live is een productie van Greenhouse Talent. Greenhouse Talent kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud en gevolgen van het gebruik, op welke wijze dan ook, van de aangeboden informatie. Voor de diverse websites waar naar doorverwezen wordt, gelden de disclaimers van de betreffende bronnen. Ongeautoriseerd of oneigenlijk gebruik van informatie uit onze hierboven genoemde communicatie-uitingen kan een inbreuk op intellectuele rechten, regelgeving m.b.t. privacy, publicatie en/of communicatie in de breedste zin van het woord opleveren.

Greenhouse Talent besteedt uiterste zorg aan het zo actueel, toegankelijk, correct en compleet mogelijk maken en houden van de inhoud van de communicatie uitingen. Het is niettemin mogelijk dat de informatiebronnen waar naar wordt verwezen, zijn gewijzigd. Aan de inhoud van onze communicatie uitingen kunnen dan ook geen aansprakelijkheden dan wel rechten of plichten worden ontleend.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER