Birdy

Birdy
 • Do 11 Juli 2024
  • Deuren open:
   18:30 UUR

  Ticketprijs: €40,00

  Incl. Servicekosten

  Uitverkocht

We kenden Birdy als het ingetogen meisje dat al snel met haar eerste single een sterrenstatus bereikte. 'Skinny Love' werd door bijna elk Nederlands radiostation veelvuldig gedraaid. Van hetzelfde album, 'Birdy' uit 2011, kwam ook de single 'People Help The People' waarvan de opbrengst dat jaar naar 3FM's Serious Request ging. Met meer dan 11 miljoen maandelijkse luisteraars is de nu volwassen Birdy vandaag de dag nog steeds succesvol.

Haar meest recente album 'Portraits’ markeert een nieuwe richting met een zelfverzekerde sprong in het onbekende. Het album heeft wereldwijd 21 miljoen streams verzameld en behaalde een top 20 positie in de UK-hitlijsten. Haar tijdloze schrijfstijl is nu doordrenkt met een frisse, uitbundige golf van energie. Haar nieuwe werk gaat over de kwellingen van een ware artiest die haar best doet het licht te vinden.

Support Bluai
De Belgische band BLUAI heeft drie leden, en ze maken betoverende indie-folk vol samenzang. De band heeft, voor ze hun debuutalbum uitbrachten, al drie belangrijke Belgische muziekprijzen gewonnen: De Nieuwe Lichting (van Studio Brussel), Humo’s Rock Rally en Soundtrack. Save It For Later bevat prachtige intieme momenten zoals het nummer 'Teeth’ maar ook vrolijke catchy liedjes zoals 'Worms’.

Aanvullende informatie
Deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.