Ilse DeLange

Ilse DeLange
  • Do 1 September 2022
    • Deuren open: 18:00 UUR
    • Start show: 19:00 UUR

    Ticketprijs: €45,90
    Incl. Servicekosten

Al sinds het verschijnen van haar debuutalbum in 1998 is Ilse DeLange een van de bekendste en meest gerespecteerde artiesten van ons land. In 2019 kwam haar roots-album Gravel & Dust uit, waarmee een lang gekoesterde wens in vervulling kwam. Begin 2020 brak Ilse ook door bij het grote publiek in Duitsland dankzij haar deelname aan het programma Sing Meinen Song, de Duitse versie van Beste Zangers. Dit volgde ze op met haar nieuwste album Changes, waarmee ze laat zien dat ze van alle markten thuis is. Tijdens Zuiderpark Live wordt het een feest der herkenning met grote en bekende hits, maar zal Ilse ook nieuwe muziek live ten gehore brengen.
 

Let op: deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER