Seasick Steve

Seasick Steve
  • Di 12 Juli 2022
    • Deuren open: 18:00 UUR
    • Start show: 19:00 UUR

    Ticketprijs: ​€40,30
    Incl. Servicekosten

Steven Leach, beter bekend als Seasick Steve, is een bluesman in hart en nieren. Op zelfgemaakte instrumenten brengt hij rauwe bluessongs ten gehore. Na het uitbrengen van zijn succesvolle album 'Dog House Music' speelt de zanger voor volle zalen en op de hoofdpodia van de grotere festivals (waaronder Glastonbury, Pinkpop en Lowlands). Met zijn gehavende snaarinstrumenten en drummer Dan Magnusson (Crazy Dan) brengt Steve de blues en country zoals het hoort: gruizig, eigenaardig en woest.

'I live in the world of going out and rocking, you know. We do our best, every night. If someone has taken the trouble to spend their money to come and see us play, then we owe them to deliver. They’re my boss!’ - Seasick Steve

Let op: deze show is semi-seated. Bij semi-seated heb je vrije keuze tussen een zitplaats of een staanplaats. Het is niet mogelijk om van tevoren een zitplaats te reserveren en een zitplaats is dus niet gegarandeerd bij deze shows. Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER