Suzanne Vega

Suzanne Vega
  • Wo 29 Juni 2022
    • Deuren open: 18:00 UUR
    • Start show: 19:00 UUR

    Ticketprijs: €36,45
    Incl. Servicekosten

Suzanne Vega wordt alom geprezen als een van de beste songwriters van haar generatie. Ze is een boegbeeld van de folkrevival van de vroege jaren 80. Na het verschijnen van haar warm onthaalde debuutalbum, in 1985 uitgebracht met haar naam als titel, bleef ze hedendaagse nummers schrijven en opnemen die ons inmiddels vertrouwd in de oren klinken. Vega's albums, waaronder Suzanne Vega, Solitude Standing en 99.9F, gingen miljoenen keren over de toonbank. De nummers klinken als verhalen die op meesterlijke wijze door Suzanne Vega worden verteld. Haar haast "puur poëtische blik op de wereld” valt telkens weer op het stadsleven, gewone mensen en onderwerpen die uit het leven gegrepen zijn. De gevatte en pure songs van Vega zijn nog altijd even herkenbaar, uniek en diepzinnig als toen ze 30 jaar geleden voor het eerst op de radio te horen was.
 

Let op: deze show is seated. Bij seated heb je altijd een vrije zitplaats (van tevoren een vaste plaats reserveren is niet mogelijk). Tijdschema onder voorbehoud van wijzigingen.

Wij gebruiken cookies voor website analyse en marketingdoeleinden. Door onze site te bezoeken en te gebruiken, accepteert u deze cookies.
ACCEPTEER